Image Image Image Image Image Image Image Image Image
  • quiz personeelsfeest, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest

Popquiz

Luister jij de hele dag naar de radio? Ben je een echte muziekliefhebber of maak je zelf muziek? Dan is de popquiz een te gekke quiz om de strijd aan te gaan met je vrienden, collega’s of teamgenoten. Alle facetten van de popmuziek komen voorbij tijdens de popquiz in een ontspannen, gezellige sfeer. Uiteraard gaat het deze avond wel om de punten en zal er dus fanatiek gestreden worden. Uiteindelijk gaat er 1 persoon of 1 team aan de haal met de eretitel van Winnaar van de Popquiz. Met alleen kennis van de muziek uit de jaren ’90 kom je er niet tijdens deze quiz. Want wie was nu daadwerkelijk de oprichter van de Beatles? Of wie is de schrijver van het nummer waarmee Sieneke geen furore maakte op het songfestival?

Popquiz als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, met familie of als vriendenuitje 
popquiz
De groep waarmee gespeeld gaat worden wordt door de quizmaster welkom geheten onder het genot van een drankje. De spelregels worden uitgelegd en de teams worden gevormd als dit nog moet gebeuren. Vervolgens worden de meest uiteenlopende vragen gesteld, om erachter te komen wie de grootste kenner is van allemaal. Met alleen gokken zak je snel genoeg door de mand, want als er een open vraag of snelheidsvraag wordt gesteld valt er namelijk niets te gokken. Welke Duitse zanger heeft de meeste hits gehad in de Mega Top 50? Dergelijke vragen komen allemaal voorbij tijdens de popquiz.

Popquiz Prijzen
Popquiz Kleine Groep
€19,50 excl. btw
Persoon
  • Beamer/flatscreen en speakers
  • Aankleding ruimte en attributen voor quizdeelnemers
  • Trofee met eigen bedrukking
  • En natuurlijk een stijlvolle presentatie met idemdito vragen!
De quizavond kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, België en Duitsland gespeeld worden. Dit spel kan ook in het Engels gespeeld worden!
Vergeet niet aan te geven of het een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje betreft. Dan passen wij ons hierop aan!