Quiz Show Deluxe

De hoofdrol in een quiz. Dat wil iedereen, toch? Voila, dat is nu mogelijk. Gepersonaliseerde vragen en video’s. You name it. Dit belooft nu al een memorabele activiteit te worden. Welkom bij Quiz Show Deluxe.

Image

Inclusief quizmasters en spelmaterialen

Image

Vanaf 5 tot 2.500 personen

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Quiz » Quiz Show Deluxe

It’s showtime

Je wordt niet zomaar het middelpunt van een quiz. Nee, daar zorgt je gezelschap voor. Is het de hoogste tijd om die (te) leuke collega in de spotlights te zetten? Is er een jubilaris op kantoor? Het maakt eigenlijk niks uit. Wij durven iedereen in het zonnetje te zetten. Jullie ook? It’s showtime.

Offerte aanvragen 0413-302773

Veelgestelde vragen

1. Wat is inbegrepen bij deze quiz?

In principe is alles inbegrepen en wordt Quiz Show Deluxe van A tot Z voor jullie geregeld. Willen jullie zelf een prijs toevoegen voor het winnende team? Geen probleem. Geef gerust jullie wensen aan ons door. Samen zorgen we ervoor dat deze quiz perfect wordt afgestemd op jullie groep.

2. Waar kan ik Quiz Show Deluxe organiseren?

Op iedere (eigen) gewenste locatie. Hebben jullie een beschikbare ruimte op kantoor? Een zaaltje in een horecagelegenheid gereserveerd? Quiz-Events komt naar jullie toe. Overal in Nederland en België.

3. Vanaf hoeveel personen kan ik deze quiz boeken?

Quiz Show Deluxe is uitsluitend ontwikkeld voor grotere groepen. Specifiek: vanaf 40 personen. Ben je met een kleiner gezelschap en wil je toch een te gekke quiz boeken? Neem dan een kijkje bij onze Pubquiz op locatie.

Haal alles uit jullie quiz!

Concentratie, samenwerking, kennis en een luisterend oor. Het winnen van een quiz is inspannend, interactief en uitermate goed voor teambuilding. Combineer het spelen van één van onze quizzen daarom met een lunch, diner of borrel. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo werk Quiz-Events samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, één van onze specialisten in quizzen en spelshows

Contact 0413-302773

Reviews van Quiz-Events

Deze toppers hebben al een deluxe avondje beleeft met onze Quiz Show!

“Deze Uitjesbazen ingeschakeld voor een Teamuitje van 76 personen. Contact gaat zeer soepel en denken ruim met je mee. Niks is te gek, alles is mogelijk! Quizmasters op locatie ook zeer professioneel en vriendelijk!! De RWM Quiz show deluxe was perfect georganiseerd en onze medewerkers hebben zich heel goed vermaakt. Nogmaals dank voor de leuke activiteit en dank aan Quiz-Events Anne en Nina voor het presenteren van de leuke avond.”

RWM
Ralph van de Laarschot
76 Personen
Quiz Sittard

Image

“Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen b.v. een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij restaurant Van der Valk in Emmen. Quiz-Events verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!”

Aanneming Wegenbouw Hemmen b.v.
Ingrid Niland
58 personen
Quiz Emmen

Image

“We hebben Quiz-Events ingeschakeld voor het integratiefeest van onze bedrijven. Wij hebben gekozen voor de hilarische spelshow…. niets aan gelogen, dit was hilarisch. Op het laatste moment hadden we een issue met de locatie die we voor ogen hadden, dit is prima en vooral heel snel opgelost door Quiz-Events. Van collega’s heb ik alleen maar lovende reacties gekregen, het was top geregeld allemaal.”

Zuiderhuis Weert en Horn & Rivez
Ilse Hermans
130 personen
Quiz Weert

Quiz Weert - Zuiderhuis | Quiz-Events

“Afgelopen donderdag hebben wij na een projectteam dag met Hoppenbrouwers Techniek Best/Dongen/Breda de middag afgesloten met de Quiz show deluxe. Wat een leuke hilarische afsluiter van de dag was het! Ook het contact met Quiz-Events (Tim) verliep heel soepel en er is goed meegedacht over hoe de middag zou moeten verlopen. De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk. Allen bedankt voor jullie bijdrage en wie weet tot ziens :-)”

Hoppenbrouwers Techniek
Linda van Rijsbergen
50 personen
Quiz Breda

Image

”De quizshow was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Quiz-Events voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!”

ABN-Amro
Lieneke van het Zand
122 personen
Quiz Amsterdam

Quiz Amsterdam - ABN Amro | Quiz-Events

Test nu je kennis tijdens één van onze quizzen of spelshows!

Offerte aanvragen 0413-302773