Over ons

Maak kennis met dé quizmasters van Quiz-Events. Zeer representatief, humoristisch en creatief. Aldus wijzelf. 😉

Image

Inclusief quizmasters en spelmaterialen

Image

Vanaf 5 tot 2.500 personen

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Over ons

Wie zijn wij?

Aangenaam, Quiz-Events. Een toonaangevende speler voor alle mogelijke quizzen en spelshows. En dat op iedere gewenste locatie in Nederland en België. Met een team van 35+ collega’s zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren en bedenken van onze activiteiten. Dit zorgt ervoor dat onze quizzen en spelshows altijd up-to-date blijven en vernieuwd worden #aanrader.

Een flinke knipoog

Misschien ben jij wel de leukste thuis of op je werk. Wij weten 1 ding zeker. Onze quizmasters zullen zeker niet ondersneeuwen. Met een flinke knipoog, en vooruit: een klein beetje teambuilding, wagen ze de sprong in het diepe voor jullie uitje.

Decor ready? De keeltjes gesmeerd? Telefoon met de app in de aanslag? Yess. Lichten uit, spotlights aan. Zweetdruppels breken uit. Wie gaat er winnen? En wie niet? Wij hebben er al zin in. Tot snel!

Bekijk al onze quizzen / spelshows Contact

Een greep uit onze quizmasters

Matton
Quizmaster

Lisa
Quizmaster

Roel
Quizmaster

Shanna
Quizmaster

Rick
Quizmaster

Veelgestelde vragen

1. Waar voor quizzen zijn er?

Van een muzikale Popquiz tot een oer-Hollandse Ik hou van Holland Quiz en van een ouderwetse Pubquiz tot een heuse Bingoshow. Quizzen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Hint: je vindt ze allemaal bij Quiz-Events. Dát is wel het minste wat we voor jullie kunnen doen. 😉

2. Vanaf hoeveel personen zijn jullie quizzen en spelshows toegankelijk?

Je boekt bij ons al een Pubquiz vanaf 5 personen. Voor Quiz Show Deluxe hanteren wij een minimale groepsgrootte van 40 personen. Klik gerust door op één van onze quizzen / spelshows. Je vindt dan bovenaan meer informatie over het uitje, waaronder het aantal personen.

3. Wat zijn de kosten van een (pub)quiz?

Dit is afhankelijk van de activiteit die jullie kiezen. Onze Foute Bingoshow boek je bijvoorbeeld vanaf €29,50 per persoon (exclusief BTW). Voor onze Pubquiz geldt dat wij deze kunnen aanbieden zonder begeleiding. Hierdoor kunnen wij deze voordeliger aanbieden dan €29,50.

Geef ons gerust een belletje, of stuur een aanvraag in, voor meer informatie. Dan verkrijgen jullie een offerte op maat.

4. Hoe speel je de quiz of spelshow?

Al onze quizzen en spelshows worden begeleid door professionele quizmasters. Met passie, enthousiasme en creativiteit verzorgen zij de activiteit.

Eventuele antwoorden worden ingevuld in een interactieve app. Uiteraard is dit niet mogelijk bij de Foute Bingoshow. Bij deze activiteit krijgen jullie genoeg ouderwets spelmateriaal om een Bingo te bemachtigen.

5. Hoe speel je de quiz of spelshow?

Individueel, in duo’s of in teamverband. Dit is afhankelijk van de gekozen activiteit. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij onze medewerkers. Zo weet je 100% zeker dat de quiz of spelshow op jullie wensen en voorkeuren wordt afgestemd.

Reviews van Quiz-Events

PS. Alvast een antwoord wat onze klanten van Quiz-Events vinden. ?

”De quizshow was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Quiz-Events voor de quiz al een keer langskomt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!”

ABN Amro
Lieneke van het Zand
122 personen
Quiz Show Deluxe
Quiz Amsterdam

Quiz Amsterdam - ABN Amro | Quiz-Events

“De Foute Bingo geboekt bij de Quiz-Events. Het is zeker geen doorsnee bingo, maar een heuse show met van allerlei leuke opdrachten en grappige vragen. Je zit zeker niet stil op je stoel! Voor ons was het boven verwachting goed verzorgd door de ‘bingo-masters’ Tim en Sam!”

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Walter van de Ven
95 personen
Foute Bingo
Quiz Den Haag

Quiz Den Haag - Ministerie van VWS | Quiz-Events

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
PubQuiz op locatie
Quiz Eindhoven

Quiz Eindhoven - VGZ | Quiz-Events

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland Quiz
Quiz Maastricht

Quiz Maastricht - Koenen en Co | Quiz-Events

“We hebben Quiz-Events ingeschakeld voor het integratiefeest van onze bedrijven. Wij hebben gekozen voor de hilarische spelshow…. Niets aan gelogen, dit was hilarisch. Op het laatste moment hadden we een issue met de locatie die we voor ogen hadden, dit is prima en vooral heel snel opgelost door Uitjesbazen.nl. Van collega’s heb ik alleen maar lovende reacties gekregen, het was top geregeld allemaal.”

Zuiderhuis Weert en Horn & Rivez
Ilse Hermans
130 personen
Quiz Show Deluxe
Quiz Weert

Quiz Weert - Zuiderhuis | Quiz-Events

Liever een andere activiteit?

Zonder een antwoord te verklappen. De onderstaande toppers kun je echt als bonus zien. 😉

Test nu je kennis tijdens één van onze quizzen of spelshows!

Offerte aanvragen 0413-302773