SportQuiz

Ben jij Koning Voetbal? Dan kom je helaas niet ver bij deze quiz. Denk je wel veel te weten over zowel de nationale als internationale sport? Voila, boek onze SportQuiz.

Image

Inclusief quizmasters en spelmaterialen

Image

Vanaf 5 tot 2.500 personen

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Quiz » SportQuiz

Een interactieve quiz show

Voetbalfan. Tennisliefhebber. Hockey fanatiekeling. Welke benaming je jezelf wenst te geven. 1 ding is zeker. Je bent een sportfanaat. Maar weet je ook meer dan je gezelschap? Ga in teamverband de strijd met en tegen elkaar. Wie scoort het winnende doelpunt? Wie slaat het andere team knockout? Rise and shine in onze SportQuiz. En dat op locatie naar keuze.

Offerte aanvragen 0413-302773

Veelgestelde vragen

1. Is het mogelijk om zelf vragen en/of opdrachten voor de Sportquiz in te sturen?

Natuurlijk. Dit geeft juist een persoonlijk tintje. Wel stemmen we de vragen dan graag even met jullie af. Valsspelen is geen optie, een gezonde strijd staat hoog bij ons in het vaandel.

2. Waar kan ik deze quiz boeken?

Op iedere (eigen) gewenste locatie in Nederland en België. Van een ruimte op kantoor tot een zaaltje in een horecagelegenheid. Wij komen naar jullie toe en zorgen voor een sportieve activiteit vol vermaak, humor en (spel)regels.

3. Is de SportQuiz te combineren met een hapje en drankje?

Hapje, drankje, quizje… Natuurlijk is dit te combineren met elkaar. Sterker nog: dit spel verdient het om voor, tijdens of na een lunch, diner of borrel gespeeld te worden.

Haal alles uit jullie quiz!

Concentratie, samenwerking, kennis en een luisterend oor. Het winnen van een quiz is inspannend, interactief en uitermate goed voor teambuilding. Combineer het spelen van één van onze quizzen daarom met een lunch, diner of borrel. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo werk Quiz-Events samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, één van onze specialisten in quizzen en spelshows

Contact 0413-302773

Reviews van Quiz-Events

PS. Hier kregen deze toppers geen extra punten voor om te winnen. ?

”De quizshow was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Quiz-Events voor de quiz al een keer langskomt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!”

ABN Amro
Lieneke van het Zand
122 personen
Quiz Show Deluxe
Quiz Amsterdam

Quiz Amsterdam - ABN Amro | Quiz-Events

“De Foute Bingo geboekt bij de Quiz-Events. Het is zeker geen doorsnee bingo, maar een heuse show met van allerlei leuke opdrachten en grappige vragen. Je zit zeker niet stil op je stoel! Voor ons was het boven verwachting goed verzorgd door de ‘bingo-masters’ Tim en Sam!”

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Walter van de Ven
95 personen
Foute Bingo
Quiz Den Haag

Quiz Den Haag - Ministerie van VWS | Quiz-Events

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
PubQuiz op locatie
Quiz Eindhoven

Quiz Eindhoven - VGZ | Quiz-Events

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Quiz-Events was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland Quiz
Quiz Maastricht

Quiz Maastricht - Koenen en Co | Quiz-Events

“We hebben Quiz-Events ingeschakeld voor het integratiefeest van onze bedrijven. Wij hebben gekozen voor de hilarische spelshow…. Niets aan gelogen, dit was hilarisch. Op het laatste moment hadden we een issue met de locatie die we voor ogen hadden, dit is prima en vooral heel snel opgelost door Quiz-Events. Van collega’s heb ik alleen maar lovende reacties gekregen, het was top geregeld allemaal.”

Zuiderhuis Weert en Horn & Rivez
Ilse Hermans
130 personen
Quiz Show Deluxe
Quiz Weert

Quiz Weert - Zuiderhuis | Quiz-Events

Test nu je kennis tijdens één van onze quizzen of spelshows!

Offerte aanvragen 0413-302773