Foute Bingo

Dansschoenen aan? Nee? Helaas, stilzitten is verboden. Slechts één van onze spelregels. Welkom bij de Foute Bingo. Een spectaculaire show vol interactie en gezelligheid. Onthoud: alles kan en alles is fout. 😉

Image

Inclusief quizmasters en spelmaterialen

Image

Vanaf 5 tot 2.500 personen

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Quiz » Foute Bingo

Riep iemand: Bingoooo?

Het rad oliën, de Bingoballen oppoetsen en de muziekinstallatie testen. Even meezingen met Rainbow in the Sky om de stembanden te smeren. Dit is niet zomaar een show. Dit is de Foute Bingoshow. Ga jij aan de haal met al die heerlijke Foute Bingoprijzen?

Offerte aanvragen 0413-302773

Veelgestelde vragen

1. Waar kan ik de Foute Bingo boeken?

Overal. Dit lees je goed (en niet fout). Van een ruimte op kantoor tot een zaaltje in jullie favoriete horecagelegenheid. Je boekt onze Foute Bingoshow op iedere gewenste (eigen) locatie. In heel Nederland en België.

2. Is de Foute Bingoshow wel geschikt als teamuitje?

Onze Foute Bingoshow is geschikt voor iedere party. Van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten. Samen blazen we het dak eraf. Letterlijk.

3. Hoe wordt de Foute Bingoshow gespeeld?

In duo’s. Neem gerust contact op voor meer informatie. Dan stemmen we deze show af op jullie groep.

Haal alles uit jullie spelshow!

Concentratie, samenwerking, kennis en een luisterend oor. Het winnen van een spelshow is inspannend, interactief en uitermate goed voor teambuilding. Combineer het spelen van één van onze spelshows daarom met een lunch, diner of borrel. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo werk Quiz-Events samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, één van onze specialisten in quizzen en spelshows.

Contact 0413-302773

Reviews van Quiz Events

Deze groepen gingen al fouter dan fout aan de slag met onze bingo!

“De Foute Bingo geboekt bij Quiz-Events. Het is zeker geen doorsnee bingo, maar een heuse show met van allerlei leuke opdrachten en grappige vragen. Je zit zeker niet stil op je stoel! Voor ons was het boven verwachting goed verzorgd door de ‘bingo-masters’ Tim en Sam!”

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Walter van de Ven
95 personen
Quiz Den Haag

Quiz Den Haag - Ministerie van VWS | Quiz-Events

“Op heel korte termijn heeft Quiz-Events nog een super gezellige foute bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!”

Gemeente Epe
Mariëlle Berkhoff
150 personen
Quiz Apeldoorn

Image

“We hebben een onwijs leuke foute bingo gehad met ons personeelsfeest. De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! Complimenten! het was goed georganiseerd en de avond verliep daardoor soepel. Ook de cadeau’s werden goed ontvangen!”

Zorgboerderij De Witte Hoeve
Richelle Wittenberg
54 personen
Quiz Helmond

Image

”Ik en de rest (zoals ik tenminste terug hoor) vonden het erg leuk en je collega had het ook erg goed gedaan!!”

Provincie Noord-Brabant
Marina Ottenhof
60 personen
Quiz Den Bosch

Image

“Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Quiz-Events een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!”

ACV PULS
Elke Maes
138 personen
Quiz Antwerpen

Image

“Een foute bingo via Quiz-Events. Wat een feest en hoe leuk de variatie in het spel. Wij zijn een fanatieke groep en daar speelden ze heel goed op in. voorafgaand contact was ook heel prettig en persoonlijk. Met dank aan de heren hadden wij een geweldige start van ons personeelsfeest.”

Heerlijkheid Mariënwaerdt
Mariska Bullee
80 personen
Quiz Beesd

Image

Test nu je kennis tijdens één van onze quizzen of spelshows!

Offerte aanvragen 0413-302773