DinerQuiz

Bestaat er een betere combinatie dan dineren en quizzen? Denk het niet. Even een Pubquiz spelen voor, tijdens of na het diner. Overheerlijk. Bon appétit met onze Dinerquiz.

Image

Inclusief quizmasters en spelmaterialen

Image

Vanaf 5 tot 2.500 personen

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Quiz » DinerQuiz

Een heerlijk spel tijden het eten

Hapje, drankje en een quizje. Liefkozend: dé perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke tijd. Ervaar met onze Dinerquiz een smaakvolle activiteit vol culinaire verrassingen. Letterlijk.

Offerte aanvragen 0413-302773

Veelgestelde vragen

1. Vanaf hoeveel personen kan ik de Dinerquiz boeken?

Vanaf 5 personen. Bij grotere groepen splitsen wij jullie gewoon op in meerdere teams.

2. Is de DinerQuiz inclusief eten en drinken?

Nee, wij verzorgen enkel de quiz. Wel hebben wij door heel Nederland en België samenwerkingen met eventlocaties en horecagelegenheden. Heb je al een locatie gereserveerd voor jullie activiteit? Toppie. Heb je nog geen beschikbare locatie op het oog voor jullie DinerQuiz? Wij denken graag met jullie mee. Zo weet je zeker dat je onze DinerQuiz op de perfecte locatie speelt.

3. Is de DinerQuiz enkel te spelen tijdens het avondeten?

Nee, altijd natuurlijk. Lunch? Check. Diner? Check. Borrel? Check.

Haal alles uit jullie quiz!

Concentratie, samenwerking, kennis en een luisterend oor. Het winnen van een quiz is inspannend, interactief en uitermate goed voor teambuilding. Combineer het spelen van één van onze quizzen daarom met een lunch, diner of borrel. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo werk Quiz-Events samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, één van onze specialisten in quizzen en spelshows

Contact 0413-302773

Reviews van Quiz-Events

PS. Hier kregen deze toppers geen extra punten voor om te winnen. ?

”De quizshow was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Quiz-Events voor de quiz al een keer langskomt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!”

ABN Amro
Lieneke van het Zand
122 personen
Quiz Show Deluxe
Quiz Amsterdam

Quiz Amsterdam - ABN Amro | Quiz-Events

“De Foute Bingo geboekt bij de Quiz-Events. Het is zeker geen doorsnee bingo, maar een heuse show met van allerlei leuke opdrachten en grappige vragen. Je zit zeker niet stil op je stoel! Voor ons was het boven verwachting goed verzorgd door de ‘bingo-masters’ Tim en Sam!”

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Walter van de Ven
95 personen
Foute Bingo
Quiz Den Haag

Quiz Den Haag - Ministerie van VWS | Quiz-Events

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
PubQuiz op locatie
Quiz Eindhoven

Quiz Eindhoven - VGZ | Quiz-Events

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Quiz-Events was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland Quiz
Quiz Maastricht

Quiz Maastricht - Koenen en Co | Quiz-Events

“We hebben Quiz-Events ingeschakeld voor het integratiefeest van onze bedrijven. Wij hebben gekozen voor de hilarische spelshow…. Niets aan gelogen, dit was hilarisch. Op het laatste moment hadden we een issue met de locatie die we voor ogen hadden, dit is prima en vooral heel snel opgelost door Quiz-Events. Van collega’s heb ik alleen maar lovende reacties gekregen, het was top geregeld allemaal.”

Zuiderhuis Weert en Horn & Rivez
Ilse Hermans
130 personen
Quiz Show Deluxe
Quiz Weert

Quiz Weert - Zuiderhuis | Quiz-Events

Test nu je kennis tijdens één van onze quizzen of spelshows!

Offerte aanvragen 0413-302773