Pubquiz op locatie

Een Pubquiz op locatie naar keuze. Inclusief enthousiaste quizmasters, actuele quizvragen en interactieve spelmaterialen. Denk je dat jouw algemene kennis op orde is?

Image

Inclusief quizmasters en spelmaterialen

Image

Vanaf 5 tot 2.500 personen

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Quiz » Pubquiz op locatie

Ben je klaar voor de eerste quizvraag?

Vraag 1: Wist je dat onze Pubquiz op iedere gewenste (eigen) locatie georganiseerd kan worden? A. Ja. B. Nu wel. Van Utrecht tot Amsterdam en van Groningen tot Den Bosch. Welke locatie je ook kiest, Quiz-Events komt naar jullie toe. Vraag 2: Hoe kan ik deze Pubquiz boeken? A. Offerte aanvragen. B. Bellen. 😉

Offerte aanvragen 0413-302773

Veelgestelde vragen

1. Voor hoeveel personen is deze Pubquiz geschikt?

Onze Pubquiz is geschikt voor iedere groepsgrootte. Ben je met een intiem gezelschap? Check. Wil je al jouw lieve collega’s verslaan in een interactieve Pubquiz? Check. Handig, toch? 😉

2. Kan ik zelf vragen insturen?

Ja, dit kan zeker. Sterker nog: het is een van onze specialiteiten. Een persoonlijke touch maakt het toch nét nog even wat leuker.

3. Wat kost de Pubquiz op locatie?

Wij hanteren een vaste prijs van €29,50 per persoon. Wel is dit afhankelijk van de groepsgrootte. Daarnaast kun je deze Pubquiz op afstand boeken. Liefkozend noemen we dit ook wel: Pubquiz Remote. In een spectaculaire spelshow gaan jullie dan de strijd met elkaar aan. De prijs hiervoor ligt ook lager. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan verkrijg je 100% een antwoord op jullie vraag. 😉

Haal alles uit jullie quiz!

Concentratie, samenwerking, kennis en een luisterend oor. Het winnen van een quiz is inspannend, interactief en uitermate goed voor teambuilding. Combineer het spelen van één van onze quizzen daarom met een lunch, diner of borrel. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo werk Quiz-Events samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, één van onze specialisten in quizzen en spelshows

Contact 0413-302773

Reviews van Quiz-Events

Deze toppers hebben al tegen elkaar gestreden in onze Pubquiz!

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Quiz Eindhoven

Quiz Eindhoven - VGZ | Quiz-Events

“Het team was erg enthousiast. We zouden het iedereen aanraden. Je merkt dat iedereen in het begin altijd een beetje moet ontdooien, maar dat komt vanzelf goed. Erg prettig dat ook telkens twee nieuwe opdrachten van ieder onderwerp kwamen zodat je verplicht bent ze allemaal te doen.”

ABN-Amro
Hillary Maessen
21 personen
Quiz Amsterdam

Quiz Amsterdam - ABN Amro | Quiz-Events

“Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond.”

DSM
Yvonne Eijben
23 personen
Quiz Den Haag

Image

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Quiz Maastricht

Image

“Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!”

NS
Marco Schokker
17 personen
Quiz Utrecht

Image

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Quiz Zwolle

Image

Test nu je kennis tijdens één van onze quizzen of spelshows!

Offerte aanvragen 0413-302773