Image Image Image Image Image Image Image Image Image
  • quiz personeelsfeest, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest

Koning Voetbal Quiz

Hou je van Voetbal? Doe de Koning Voetbal quiz als teamuitje of vrijgezellenfeest! De voetbalquiz van Nederland waarin bepaald wordt wie een echte man is. Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s en leer je eigenheimers kennen! Deze quiz kan op je eigen locatie gespeeld worden, door heel Nederland, België en een gedeelte van Duitsland.

 

Koning voetbal als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, met familie of als vriendenuitje

koning-voetbal-quiz

Bij ontvangst volgt er een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Elke team krijgt een eigen kleur uit onze nationale driekleur: rood, wit of blauw. Ook Oranje mag natuurlijk niet ontbreken. Hup, Holland Hup! Na een inleiding gaat het feest beginnen. De presentatie van de Koning Voetbal quiz is in handen van een enthousiaste presentator/presentatrice die de teams door de rondes heen loodst. De absolute voetbalbreinen worden bepaald aan de hand van meerdere vragenrondes. Ja/nee rondes, schattingsrondes, multiple choice en buzzrondes: wie het snelst is en juist antwoordt pakt de punten!

 

Koning Voetbal Prijzen
Koning Voetbal Kleine Groep
€19,50 excl. btw
Persoon
  • Beamer/flatscreen en speakers
  • Aankleding ruimte en attributen voor quizdeelnemers
  • Trofee met eigen bedrukking
  • En natuurlijk een stijlvolle presentatie met idemdito vragen!
De quizavond kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, België en Duitsland gespeeld worden. Dit spel kan ook in het Engels gespeeld worden!
Vergeet niet aan te geven of het een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje betreft. Dan passen wij ons hierop aan!