Quiz Scheveningen

Lampen uit, spotlights aan. Het is tijd voor een leuke quiz in Scheveningen. En dat op locatie naar keuze. Zitten jullie er klaar voor? Het is tijd voor quizvraag 1!

Image

Inclusief quizmasters en spelmaterialen

Image

Vanaf 5 tot 2.500 personen

Image

Mogelijk op elke locatie in Scheveningen

Home » Quiz Scheveningen

Quiz op locatie naar keuze in Scheveningen

Vraag 1: Wat is dé leukste locatie voor een quiz? A: Scheveningen. B: Scheveningen. C: Scheveningen. Kijk, dat gaat lekker. Op deze vraag is natuurlijk elk antwoord correct. Maar weet jij ook te winnen wanneer de antwoorden niet voorgekauwd worden? Let’s find out. Ben jij klaar voor één van onze quizzen en spelshows in Scheveningen?

Strijd, interactie en gezelligheid

Ga voor goud tijdens jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag in Scheveningen. Een quiz is voor iedere gelegenheid hét perfecte uitje. Stel je samen team samen en ga voor glorie en eer. Onze quizzen / spelshows zijn uitdagend en zorgen altijd voor een unieke ervaring.

Ideaal voor grote groepen

Bovendien zijn onze activiteiten geschikt voor iedere groepsgrootte. Wil je een ‘quizje‘ organiseren voor een intiem gezelschap? Groots uitpakken met een Pubquiz op maat voor het gehele bedrijf. Voor ieder gezelschap organiseren wij dé perfecte quiz.

Image

Haal alles uit jullie quiz!

Concentratie, samenwerking, kennis en een luisterend oor. Het winnen van een quiz is inspannend, interactief en uitermate goed voor teambuilding. Combineer het spelen van één van onze quizzen daarom met een lunch, diner of borrel. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo werk Quiz-Events samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, één van onze specialisten in quizzen en spelshows

Contact 0413-302773

Reviews van onze quizzen en spelshows

PS. Hier kregen deze toppers geen extra punten voor om te winnen. 😉

”De quizshow was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Quiz-Events voor de quiz al een keer langskomt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!”

ABN Amro
Lieneke van het Zand
122 personen
Quiz Show Deluxe
Quiz Amsterdam

Quiz Amsterdam - ABN Amro | Quiz-Events

“De Foute Bingo geboekt bij de Quiz-Events. Het is zeker geen doorsnee bingo, maar een heuse show met van allerlei leuke opdrachten en grappige vragen. Je zit zeker niet stil op je stoel! Voor ons was het boven verwachting goed verzorgd door de ‘bingo-masters’ Tim en Sam!”

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Walter van de Ven
95 personen
Foute Bingo
Quiz Den Haag

Quiz Den Haag - Ministerie van VWS | Quiz-Events

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
PubQuiz op locatie
Quiz Eindhoven

Quiz Eindhoven - VGZ | Quiz-Events

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland Quiz
Quiz Maastricht

Quiz Maastricht - Koenen en Co | Quiz-Events

“We hebben Quiz-Events ingeschakeld voor het integratiefeest van onze bedrijven. Wij hebben gekozen voor de hilarische spelshow…. Niets aan gelogen, dit was hilarisch. Op het laatste moment hadden we een issue met de locatie die we voor ogen hadden, dit is prima en vooral heel snel opgelost door Uitjesbazen.nl. Van collega’s heb ik alleen maar lovende reacties gekregen, het was top geregeld allemaal.”

Zuiderhuis Weert en Horn & Rivez
Ilse Hermans
130 personen
Quiz Show Deluxe
Quiz Weert

Quiz Weert - Zuiderhuis | Quiz-Events

Waarom kiezen voor Quiz-Events?

Dé gezelligste quizzen en spelshows

Van bedrijfs- en teamuitjes tot vrijgezellenfeesten en familiedagen. Quiz-Events verzorgt voor ieder gezelschap dé ultieme quiz of spelshow in Scheveningen. Mét professionele quizmasters, unieke quizvragen, ludieke opdrachten en interactieve spelmaterialen is vermaak en kwaliteit gegarandeerd.

Image

Geschikt voor iedere gelegenheid en groepsgrootte.

Quiz-Events verzorgt voor iedere groepssamenstelling dé leukste quizzen en spelshows. Ben je met een kleiner gezelschap of juist een grote groep van 1.000+ personen? Onze activiteiten zijn schaalbaar, aanpasbaar en personaliseerbaar voor ieder gezelschap.

Image

Mogelijk op elke locatie in Scheveningen.

Van een populaire horecagelegenheid tot een spectaculaire eventlocatie en van een kantoorruimte tot een ruimte bij jullie thuis. Quiz-Events verzorgt dé gewenste activiteit op locatie naar keuze. In heel Scheveningen.

Image

Test nu je kennis tijdens één van onze quizzen of spelshows

En ervaar dé leukste quiz op locatie naar keuze in Scheveningen!

Offerte aanvragen 0413-302773