Image Image Image Image Image Image Image Image Image
  • quiz personeelsfeest, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest

Slimste Mens Quiz

Heb jij het programma ook wel eens gezien waarbij 3 BN-ers het tegen elkaar opnamen? Dacht jij toen ook die quiz zou ik ook wel eens willen spelen? Speel het dan nu tegen je collega’s, vrienden of familie tijdens een bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiedag? Tijdens deze quiz kom je er in een ontspannen sfeer achter wie de slimste is van jullie groep. Tijdens de Slimste mens kun je laten zien dat je kennis hebt over sport, nieuw, muziek en nog veel meer. Kortom, kroon jezelf of je team als Slimste Mens.

Slimste Mens Quiz als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, met familie of als vriendenuitje

Slimste Mens Quiz

De groep waarmee gespeeld gaat worden wordt door de quizmaster welkom geheten onder het genot van een drankje. De spelregels worden uitgelegd en de teams worden gevormd als dit nog moet gebeuren. Vervolgens worden de meest uiteenlopende vragen gesteld, om erachter te komen wie de Slimste Mens is. Terwijl de tijd tikt en de spanning toe neemt komen allerlei vragen voorbij zoals die ook bekend zijn uit het televisieprogramma. Jullie eigen Philip Freriks en Maarten van Rossum in één leidt jullie door deze quiz met humor.

Slimste Mens Prijzen
Slimste mens Kleine Groep
€19,50 excl. btw
Persoon
  • Beamer/flatscreen en speakers
  • Aankleding ruimte en attributen voor quizdeelnemers
  • Trofee met eigen bedrukking
  • En natuurlijk een stijlvolle presentatie met idemdito vragen!
  • Exact hetzelfde als de TV show
De quizavond kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, België en Duitsland gespeeld worden. Dit spel kan ook in het Engels gespeeld worden!
Vergeet niet aan te geven of het een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje betreft. Dan passen wij ons hierop aan!