Image Image Image Image Image Image Image Image Image
  • quiz personeelsfeest, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest

Sportquiz

Ben jij een echte sportfanaat? Denk je alles te weten over nationale en internationale sport?
Durf je met jouw kennis de strijd wel aan met je vrienden, collega’s of teamgenoten? Dan is de sportquiz de ideale quiz voor jou. In een ontspannen sfeer zorgen wij ervoor dat de spanning tot grote hoogte zal stijgen als de fanatieke strijd losbarst om de eretitel: De allergrootste sportkenner! Dit is de ideale manier om voor altijd duidelijk te maken wie nu echt de meeste kennis heeft en wie toch alleen maar vol zit met praatjes.

 Sportquiz als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, met familie of als vriendenuitje 

sportquiz
De groep waarmee gespeeld gaat worden wordt door de quizmaster welkom geheten onder het genot van een drankje. De spelregels worden uitgelegd en de teams worden gevormd als dit nog moet gebeuren. Vervolgens worden de meest uiteenlopende vragen gesteld, om erachter te komen wie de grootste sportkenner is van allemaal. Met alleen gokken zak je snel genoeg door de mand, want als er een open vraag of snelheidsvraag wordt gesteld valt er namelijk niets te gokken. Welk sportmoment zie jij daar op die foto? Je hoort een audiofragment van Jack van Gelder, maar bij welk sportmoment raakt hij helemaal in extase? Dergelijke vragen komen allemaal voor tijdens de sportquiz.

Sportquiz Prijzen
Sportquiz Kleine Groep
€19,50 excl. btw
Persoon
  • Beamer/flatscreen en speakers
  • Aankleding ruimte en attributen voor quizdeelnemers
  • Trofee met eigen bedrukking
  • En natuurlijk een stijlvolle presentatie met idemdito vragen!
De quizavond kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, België en Duitsland gespeeld worden. Dit spel kan ook in het Engels gespeeld worden!
Vergeet niet aan te geven of het een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje betreft. Dan passen wij ons hierop aan!