Image Image Image Image Image Image Image Image Image
  • quiz personeelsfeest, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest

Wie zijn wij dan?

Voor iedere groep een prachtige quiz organiseren. Dat is waar wij iedere dag voor opstaan! En al bijna 8 jaar met veel plezier. Of het nou draait om een bedrijfuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een doldwaas vriendenweekend: wij organiseren het graag!

Met een uiterst gezellig team van vier personen (aangenaam: Joris, Dirk, Igor en Anne) en nog eens 3 (enthousiaste!) parttimers maken wij iedere quiz op maat. Een vrijgezellenfeest is immers heel wat anders dan een bedrijfsuitje, ook al heeft de quiz dezelfde naam. Wij passen de quiz altijd aan op de soort groep. Graag horen wij dan ook wanneer u speciale wensen heeft. Dit is meestal geen probleem.

Heeft u een horecazaak waar u onze gasten kunt ontvangen, laten lunchen of dineren? Laat het ons gerust weten, dan komen wij een kijkje nemen.

Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties?
Wij horen het graag van u!

Vacature
Ben jij 26 jaar of ouder?
Spreek je goed Nederlands en ben je altijd (heel vaak in ieder geval!) enthousiast?
Ervaring met het begeleiden van grote groepen?

Neem dan contact met ons op. Wij zoeken een volwassen man of vrouw die ons het komende seizoen kan versterken. Nog nooit een quiz gepresenteerd? Geen probleem: Je organiseert de eerste 10 keer een quiz met iemand van ons vaste team. Pas als je alle ins en outs van iedere quiz kent zul je alleen voor de groep staan. Wij willen er zelf ook 100% zeker van zijn dat een quiz een succes wordt voor de klant!

Stuur je CV via het contactformulier naar ons op. De koffie staat klaar!

Bijna al onze klanten zijn 100% tevreden, dus kom ons gezellige team versterken en help ons aan meer positieve recensies!

This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Erik D.Erik D.Politie
Overdag een moordspel geboekt via jullie andere site en 's avonds de Quiz Unique gedaan (op aanraden van een ander korps) met filmpjes over onze collega's, vragen over de politie en een hoop andere rondes die ook erg leuk waren! Groet Erik.
Berry van DoorenBerry van DoorenVrijgezellenfeest voor 11 personen
Jullie vroegen me om een recensie. Dus bij deze. Het was verekte mooi! Flink gelachen, en daar gaat het om bij een vrijgezellenfeest! De vrijgezel expres laten winnen volgens mij.. Maar da's niet erg;)
Otto RoestOtto RoestABN AMRO
Leuke gasten! Mooie presentatie op maat, zelfs de kleuren waren groen/geel. Overal aan gedacht, mooie locatie, goede quiz, goed eten. Bedankt.
Marleen van HelvoortMarleen van HelvoortVGZ
Wij werken al 5 jaar samen met Quiz-Events. Elk jaar weer een nieuwe quiz. Altijd gezellig!! Goed contact vooraf, de quizzen zitten uitstekend in elkaar en de prijs/kwaliteits- verhouding is gewoon goed!
Ingrid van de HeijdenIngrid van de HeijdenVrijgezellenfeest
Pubquiz gedaan met 38 dames op kantoor. De presentatoren maken er een waar feest van haha. Thanks!
Marianne van VleutenMarianne van VleutenVGZ
De vetste Quiz van Nederland gespeeld met 100 man personeel + aanhang. Het was serieus hilarisch. Met zeer variërende rondes en doet ie 't of doet ie 't niet filmpjes die bij ons op kantoor zijn opgenomen vooraf + een zanger voor de muziekronde op het einde. Erg gaaf!
Sander Kanters Sander Kanters Albert Heijn Erp/Veghel
Nog bedankt voor jullie inzet van afgelopen weekend. Zelf waren we zeer tevreden, maar ook hebben we hele leuke reacties gehad van het personeel. Iedereen had een mooie avond gehad en de quiz zat hartstikke goed in elkaar. Nog 1 vraagje, Is het mogelijk dat ik de filmpjes krijg die jullie gemaakt hebben? Nogmaals bedankt voor de ...
Mark PeetersMark PeetersIkea
Wij speelden met quiz-events de mannen tegen de vrouwen quiz. Vorig jaar speelden onze collega's van de andere vestiging dit. Op aanraden van hen hebben we dit geboekt. En met succes. Iedereen doet meteen mee en alles ziet er gelikt uit. Dus onze complimenten.
Joris BerghJoris BerghVrijgezellenfeest Breda
Inclusief een leuke foto van de 'vrijgezel' die voor de Koning Voetbalquiz naar voren werd geroepen! Zie links op de site;) Iedereen vond het gaaf. Jullie vroegen ons naar de kwaliteit van de vragen: deze waren precies goed. Makkelijk, medium maar ook moeilijk. Zo komt er tenminste een terechte winnaar ...
Jos van den BerghJos van den BerghVictoria Mengvoeders
Bedankt!! Het was geweldig!