Image Image Image Image Image Image Image Image Image
  • quiz personeelsfeest, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest

‘Quiz Unique / Vetste quiz van Nederland’

Veel quizzen gingen deze quiz voor, maar nu is hij af: Quiz Unique. Niet te vergelijken met wat dan ook. Er wordt veel gelachen, soms gehuild (van het lachen) om de presentatoren van de quiz, maar ook zeker om de deelnemers van de quiz. Regelmatig roept de presentator iemand naar voren om lijdend voorwerp te zijn tijdens de quiz. De vraag aan de rest van de deelnemers kan dan zomaar luiden: Doet ie ‘t of doet ie ‘t niet? Er wordt in ieder geval gegarandeerd veel gelachen en veel gestreden om de op maat gemaakte trofee van Quiz Unique. Met alleen algemene kennis kom je er niet. Ook nutteloze kennis en nog veel meer komt van pas. Je kunt op allerlei manieren jouw collega’s, vrienden of zelfs teamgenoten aftroeven!

‘Quiz Unique’ als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, met familie of als vriendenuitje

quiz-unique

De groep waarmee gespeeld gaat worden wordt door de quizmaster welkom geheten onder het genot van een drankje. De spelregels worden uitgelegd en de teams worden gevormd als dit nog moet gebeuren. Vervolgens worden de meest uiteenlopende vragen gesteld, om erachter te komen wie de grootste kenner is van allemaal. Soms is het beter om gewoon een gokje te wagen dan te denken dat jij weet wie van jouw collega’s, vrienden of teamgenoten het meest overtuigend het grootste onzinverhaal voordraagt aan de rest van de deelnemers. Gokken loont natuurlijk ook niet altijd, want weet jij hoe de tweede zin van de grootste hit van Dries Roelvink klinkt? Geen paniek, de eerste zin schalt gewoon uit de speakers.

Quiz ‘Unique / Vetste Quiz van Nederland Prijzen
Quiz 'Unique' Kleine Groep
€29,50
Persoon
  • Beamer/flatscreen en speakers
  • Aankleding ruimte en attributen voor quizdeelnemers
  • Trofee met eigen bedrukking
  • En natuurlijk een stijlvolle presentatie met idemdito vragen!
  • Super vette filmpjes
Voorbeeldfilmpje gemaakt voor de Albert Heijn

De quizavond kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, België en Duitsland gespeeld worden. Dit spel kan ook in het Engels gespeeld worden!
Vergeet niet aan te geven of het een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje betreft. Dan passen wij ons hierop aan!